Hoppa till innehåll

Tjänster

Däckbyte hos dig

Dags för att byta däck på bilen? 

Sliter du med att byta själv, eller sitter du i långa köer för att byta dem på verkstad? Skippa det! Vi kommer hem till dig istället och byter på plats. Se bara till att bilen står på en plan yta och du har tillgång till låshylsan om du har någon så byter vi däcken på bilen.

Visste du att det är krav på vinterdäck under perioden 1 december till 31 mars. Men man får redan byta till vinterdäck från den 1 oktober. 

459 kr*
winter tires 4664205 640
snow 3237949 640

Snöskottning

Trött på att skotta snö hela vintern lång?

Slipp det med våran enkla snöskottningstjänst. Vi kommer hem till dig och fixar det snabbt och enkelt. Vi skottar för hand och sparar på miljön. Vi har med snöskyffel.

249 kr/timme*

IT-hjälp

Har du svårt att få fram rätt sidor på datorn eller strular internet? Vi hjälper dig med allt IT relaterat. Det kan även vara hjälp med installation av högtalarsystem, installera nytt operativsystem på din dator, och med mera. 

799 kr/timme*
student 849822 640

Trädgårdshjälp

Behöver du hjälp med att få din trägård att se tipp-topp ut? Då har du kommit rätt! Se nedan vad vi erbjuder!

lawnmower 6254638 640 edited 1

Gräsklippning

Vi klipper ditt gräs smidigt och enkelt. Självklart använder vi oss av RUT-avdrag. Vi tar med egen klippare.

199 kr/timme*
garden waste 1047259 640 edited

Bortforsling av trädgårdsavfall

Vi laster vårt släp med så mycket trädgårdsavfall som ryms och/eller tills vi når max vikten för vad släpet klarar. Avfallet lämnas till närmaste ÅVC. 

899 kr*
rosebushes 1412503 640 edited

Övriga trädgårdstjänster

Kapning av grenar, klippning av buskar, rensning av ogräs, med mera. Självklart använder vi oss av RUT-avdrag. Vi tar med oss verktyg som behövs för jobbet.

249 kr/timme*

Framkörningsavgift

I alla våra tjänster tillkommer en framkörningsavgift. Vill du ha en offert på framkörningsavgiften fyller du i formuläret. Nedan är våra vanligaste områden där priset är följande:

199 kr inom Täby kommun
289 kr inom Danderyds och Vallentuna kommun* 
379 kr inom Vaxholms*, Sollentuna, och Österåkers kommun* 
469 kr inom Upplands Väsby kommun

Övrig framkörningsavgift utöver ovan nämnda platser beräknas genom dubbla tiden och sträckan för det snabbaste vägvalet med Google Maps från vår verkstadsadress Fortvägen, Täby. Där tiden tas 199 kr/timme och sträckan 40 kr/mil. Sträckan och tiden tas dubbla gånger för att täcka retur resan.

Övriga tjänster

Söker du en tjänst som inte finns med? Vi skräddarsyr lösningar för allt kunder och alla behov. Kontakta oss via uppgifterna nedan och beskriv vad det är du behöver hjälp med så svarar en av våra medarbetare inom kort! Det går även att kontakta oss för att få en offert på ett arbete. Skriv så utförligt som möjligt.

Kontaktuppgifter

Vi arbetar främst inom Stockholms län, med utgångspunkt i Täby. Befinner du dig utanför Stockholms län kan du ändå höra av dig så kan vi skräddarsy en lösning som passar just dig.

Öppetider:

Måndag – Fredag: 09:00-18:00
Lördag – Söndag: Vid behov

Vi erbjuder att boka tid utöver våra normala öppettider om det passar bättre. Vid bokning av övriga tider och på helgdagar tillkommer 30% på totalsumman.

Kontaktformulär
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Vi kommer kontakta dig via denna e-postadress.
Välj tjänst
Framkörning
*Priset ovan gäller endast för Vallentuna kommun söder om Ormsta och väster om Karby, Österåkers kommun söder om Skånsta och väster om Flaxenvik, samt Vaxholms kommun endast fastland.
Läs Villkoren under https://tabyservice.se/villkor/