Hoppa till innehåll

Om oss

tabykommunus sep23 hero2

Täby Service är en del av svenska bolaget Saccanda AB som grundades år 2023 med en passion för att skapa framtidens lösningar. Vår vision är att revolutionera branscher genom att kombinera banbrytande teknik, djupgående expertis, och kreativa idéer.

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster som uppfyller våra kunders behov och överträffar deras förväntningar. Med vårt erfarna och mångsidiga team av specialister strävar vi alltid efter att vara i framkant av innovation och utveckling.

Täby Service är inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap av talangfulla individer som delar samma mål. Vi värdesätter öppen kommunikation, samarbete och kontinuerlig inlärning för att skapa en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö.

Vi tror på att utmana normer och tänja på gränserna för att skapa verklig förändring. Med en stark entreprenöriell anda och ett fokus på hållbarhet strävar vi efter att göra positiva avtryck både inom vår verksamhet och i samhället i stort.

Tillsammans formar vi framtiden på Täby Service, och vi ser fram emot att skapa banbrytande innovationer och leverera exceptionella resultat för våra kunder och partners.

Företagsuppgifter

Adress: Täby Service, Fortvägen 124, 187 68 Täby
Org nr: 559433-3428
Moms nr: SE559433342801
Swish: 123-657 24 99

Kontakt: info@tabyservice.se

Godkänd för F-skatt

Tabyservice BLUE logo